Proceduri Nechirurgicale

Injectarea cu acid hialuronic

Specialiști în rejuvenarea facială

Detalii procedură

Durată intervenție

Tip anestezie

Spitalizare

Timp recuperare

Preț

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, cantitatea de colagen, elastină și acid hialuronic de la nivelul pielii începe să scadă lăsând în urmă o piele flască, lipsită de strălucire și volum.

O metodă rapidă și eficientă de a obține un aspect mai întinerit este injectarea de acid hialuronic. Acesta atrage moleculele de apă la nivelul zonei injectate, obținându-se astfel un efect de hidratare și restabilire a volumului facial.

Cui se adresează?

Injectarea cu acid hialuronic este o soluție eficientă și rapidă pentru refacerea volumului facial. Această intervenție este potrivită persoanelor care își doresc ștergerea semnelor de îmbătrânire prematură a feței.

Injectarea cu acid hialuronic ajută la ajustarea:  

 • Volumului buzelor
 • Estomparea ridurilor/ faldurilor nazolabiale (marionette)
 • Redefinirea pomeților
 • Corectarea cearcănelor
 • Corectarea liniilor fine în jurul gurii
 • Corectarea liniilor din jurul urechilor

Ce presupune intervenția?

Înainte de intervenție vom evalua zonele feței și/sau a buzelor, care au nevoie de îmbunătățiri, iar pentru un plus de confort, vom folosi un gel anestezic.

Intervenția presupune injectarea acidului hialuronic în zonele stabilite împreună, folosind ace de dimensiuni foarte mici. Procedura va dura între 15 și 30 minute și nu este dureroasă.

După tratament vom aplica o cremă calmantă și gheață, pentru a reduce disconfortul și inflamația de la nivelul zonei tratate. Este posibil ca 2-3 zile după injectare să persiste o inflamație locală, însoțită de roșeață. De asemenea, pot să apară niște vânătăi locale care vor dispărea în maxim 7 zile.

Recomandăm evitarea efortului fizic prelungit, a expunerii la soare, a saunei sau a băilor fierbinți 3 zile după intervenție.

Ce se întâmplă după intervenție?

Efectul acidului hialuronic este vizibil imediat după injectare, dar rezultatul final al intervenției este obținut după 2 săptămâni, după ce s-au redus semnele inflamației iar substanța injectată s-a integrat local. Durata rezultatului obținut este temporară, și variază de la o persoană la alta, dar și în funcție de tipul de substanță injectată și de zona tratată.

De exemplu, rezultatele acidului hialuronic injectat în buze pot dura 6 luni, cele din pliurile nazolabiale pot dura între 9-12 luni, iar în obraji, efectele pot fi vizibile până la 24 de luni.

După acest interval de timp, acidul hialuronic este resorbit de organism, motiv pentru care este necesară o nouă injectare în cazul în care se dorește menținerea rezultatului pe termen lung.

Dacă mai ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre Injectarea cu Acid Hialuronic, ne poți adresa orice întrebare aici.

Următorul pas este simplu

Soliciți o consultație cu unul dintre noi, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru. Noi te vom prelua și vom fi bucuroși să te cunoaștem și să te ghidăm, pas cu pas, astfel încât tu să obții cele mai bune rezultate.

Solicită informații / Programează-te pentru consultație

  Alege imaginea pe care dorești să o trimiți în limita de 2MB ( pdf; txt; jpg; jpeg; png; )

  *Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal inserate în Formularul de contact de către LUTHIEN ART ESTET SRL

  Pentru informații complete privind modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum şi cu privire la drepturile dvs. în legătură cu această prelucrare, vă rugăm să consultaţi Politica noastră de confidenţialitate

  *Sunt de acord cu Termenii și Condițiile aplicabile utilizării acestui site.

  Consultaţi Termeni și condiții

  Medic specialist
  Dr. Iulia Muraru
  dragos muraru chirurgie plastica
  Medic Primar
  Dr. Dragoș Muraru

  Ce spun clienții

  O echipă de profesioniști, o echipă de nota 10! Am mers la mai multe clinici până să mă hotărăsc unde să îmi fac o operație de augmentare mamară. D-nul doctor Muraru Dragoș a fost cel care mi-a inspirat încrederea de care aveam nevoie pentru a mă decide. Un profesionist de excepție, un medic deosebit, un om minunat. Vă mulțumesc, domnule doctor Muraru!
  Laura C.
  București