Proceduri Chirurgicale

Chirurgia estetică a feței

Specialiști în domeniul chirurgiei estetice

Chirurgia estetică a feței. Blefaroplastia este operația care corectează aspectul de ochi “căzuți”, fiind practicată încă din perioada anilor ’70, cu rezultate excepționale atât la bărbați cât si la femei.

Scopul nostru prin această intervenție este de a îmbunătăți tonusul și aspectul gâtului, prin remodelarea pielii și țesutului subcutanat lax și/sau în exces de sub bărbie.

Liftingul de buze ajută la îmbunătățirea aspectului natural al buzelor, cu ajutorul intervenției chirurgicale.

Țesuturile moi ale feței se subțiază, în mod natural, odată cu vârsta. Un lifting facial creează un efect de întinerire, oferindu-ți un aspect mai tânăr.

Lipofillingul facial este o procedură chirurgicală minim invazivă prin care se foloseste propria grăsime pentru a umple iregularităţile şi ridurile adânci ale feţei, prin injectare.

Operația de lifting sprâncene este recomandată dacă ai sprâncenele lăsate și prin urmare chipul tău capătă astfel un aspect apăsător, încruntat sau trist.

Prin aceasta procedură se îndepărtează excesul de grăsime de sub barbă, oferind astfel un aspect mai definit al mandibulei.

Intervenția la nivelul urechii externe poate îmbunătăţi forma, poziţia şi proporţia urechii, poate corecta un defect al structurii urechii sau poate trata deformări cauzate de accidente.