Dr. Dragoș Muraru

Dr. Dragoș Muraru

Sunt medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, doctor în medicină, specializat în microchirurgia reconstructivă.

Absolvent al facultății de medicină generală din cadrul UMF Carol Davila în anul 2006, am urmat stagiul de rezidențiat în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București și stagii de specializare internaționale alături de medici de renume. Încă din timpul rezidențiatului am căutat să fiu la curent cu cele mai noi și cele mai eficiente tehnici chirurgicale din domeniu, participând la numeroase cursuri și workshop-uri din Alicante, Bruges, Liege, Milano, Bergamo, Istanbul etc, unde am avut ocazia să îmi rafinez abilitățile chirurgicale, învățând de la unii dintre cei mai buni chirurgi plasticieni din domeniu.

În prezent lucrez în cadrul Clinicii Zetta din București, cât și la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Dr. Iulia Muraru

Ce spun clienții

"Orice operație presupune o etapă prealabilă, de consiliere medicală. Domnul doctor a purtat cu mine o discuție sinceră, cu toate cărțile pe masă. Astfel am putut să arăt mai bine după operație, nu ridicol. Mi-a explicat sincer tot ce presupune o astfel de operație. Dacă înainte nu aveam niciun fel de încredere în mine, acum spun cu mâna pe inimă că lucrurile s-au schimbat. Și nu mă refer doar la aspectul fizic, ci mai ales la stima de sine. Domnul doctor este un adevărat profesionist, iar sfaturile dumnealui au fost esențiale. Tratamentul primit înainte de operație și în perioada de după intervenție au fost elemente cheie, amabiliatea și disponibilitatea de a-mi oferi răspunsuri la sutele de întrebări pe care i le-am adresat m-au convins că sunt pe cele mai bune mâini. Eu le spun mâini magice. Eu m-am transformat datorită dumnealui: exterior și interior.
Vreau să îi mulțumesc pentru răbdare, pentru cuvintele calde și mă înclin în fața profesionalismului desăvârșit!"
Iuliana U.
București