Proceduri Chirurgicale
Chirurgia reconstructivă a corpului
Specialiști în domeniul chirurgiei reconstructive
Detalii procedură
Durată intervenție
- Începând de la 30 min
Tip anestezie
- Locală/ Generală
Spitalizare
- 1 zi
Timp recuperare
- Variabil
Preț
- de la 300
Chirurgia reconstructivă se ocupă cu tratarea structurilor organismului afectate estetic sau funcțional, de defecte congenitale, anomalii de dezvoltare, traume, infecții, tumori sau boli.
Chirurgia reconstructivă este, în general, acoperită de asigurarea de sănătate, însă anumite proceduri specifice și nivelurile de acoperire pot varia foarte mult. În urma consultului, te putem ghida în acest sens.
Ce tratează chirurgia corpului?
În general, se realizează pentru a îmbunătăți funcțiile și abilitățile zonelor afectate, însă, se poate efectua și pentru a obține un aspect normal al structurilor afectate, cum ar fi excizia cicatricilor.
Iată mai jos o listă a intervențiilor chirurgicale pe care medicii noștri, Dr. Iulia Muraru și Dr. Dragoș Muraru, le efectuează, în ceea ce privește chirurgia reconstructivă a corpului:
- Excizii tumori piele și părți moi (cutanate, subcutanate, musculare, nervoase, osoase)
- Excizii cicatrici
- Reconstrucția defectelor cutanate, de părți moi și/sau osoase cu grefe de piele, lambouri locale, lambouri pediculate, lambouri pe vase perforante
- Reconstrucția defectelor de piele, de mușchi sau de os cu lambouri microchirurgicale
- Corecție Pectus Excavatum/Carinatum
- Reconstrucție defecte complexe – cu lambouri locale, pediculate, libere
- Rezecție formațiuni tumorale de părți moi și reconstrucție post excizie
- Monturi și unghii încarnate
- Alte leziuni și afecțiuni la nivelul piciorului
- Lifting de brațe-postbariatric
- Abdominoplastie – cu mutarea ombilicului-postbariatric
- Lifting fese – postbariatric
- Lifting coapse -postbariatric
- Tratamentul chirurgical al lipoamelor
Cum știu dacă am nevoie de una dintre aceste intervenții chirugicale?
Fiecare corp este unic și are particularitățile sale, în plus simptomatologia poate fi diferită, de la caz la caz, și, de multe ori, te poate induce în eroare.
Pentru o decizie corectă și pentru a obține rezultatele dorite, este necesară o examinare atentă din partea medicului tău.
Dacă mai ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre anumite afecțiuni care apar în lista de mai sus, ne poți adresa orice întrebare aici.
Următorul pas este simplu:
Soliciți o consultație cu unul dintre noi, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru. Noi te vom prelua și vom fi bucuroși să te cunoaștem și să te ghidăm, pas cu pas, astfel încât tu să obții cele mai bune rezultate.
În urma consultației, vei primi de la medicii noștri toate informațiile necesare, referitoare la cum să te pregătești de intervenție, dar și ce ai de făcut după aceasta, astfel încât recuperarea ta să fie cât mai ușoară și cât mai rapidă, iar rezultatele să fie cele pe care tu ți le dorești.