Reducția de sân (micşorarea sânilor)

Operația de reducere a sânilor poate schimba viața femeilor care au sânii foarte mari, care au un disconfort zilnic din cauza greutății acestora și au dificultăți în găsirea hainelor pe care ar dori să le poarte.

Detalii procedură

Durată intervenție

Tip anestezie

Spitalizare

Timp recuperare

Preț

În plus, o micșorare a sânilor poate ajuta la ameliorarea durerilor de spate sau a gâtului, a semnelor lăsate de baretele sutienului sau a diferitelor iritații de sub sâni, care apar în principal din cauza transpirației și a greutății excesive.

În cadrul acestei intervenții, medicii noștri, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru îți vor corecta volumul sânilor și te vor ajuta să ai un decolteu atrăgător, fără disconfort sau durere.

Cui se adresează?

Reducerea sânilor este recomandată pentru a scăpa de disconfortul creat de sânii prea mari și pentru îmbunătățirea estetică a sânilor. Disconfortul emoţional asociat cu sânii mari poate fi o problemă la fel de mare precum disconfortul fizic şi durerea, pentru unele femei.

Cel mai adesea, pentru această intervenție optează femeile care au avut întotdeauna sânii foarte mari sau cele ale căror sâni au crescut în volum după naștere.

Nu există o regulă în ceea ce privește cantitate minimă de țesut care poate fi îndepărtată și nici varianta în care sânii sunt prea mari pentru a fi reduși.

Este bine să eviți această intervenție dacă sânii tăi nu sunt complet dezvoltați. Cu toate acestea, intervenția poate fi facută și mai devreme, în cazul în care sânii tăi sunt prea mari și îți provoacă un disconfort fizic sau emoțional semnificativ.

Reducerea sânilor nu este recomandată femeilor care intenționează să alăpteze.

Cele mai bune rezultate apar la pacientele care nu sunt supraponderale sau obeze.

Cum știu dacă reducția de sâni este pentru mine?

Fiecare corp este unic și are particularitățile sale, iar pentru o decizie corectă și pentru a avea rezultatele dorite, este necesară o examinare atentă din partea medicului tău.

În plus, sunt anumite condiții de care va trebui să ții cont înainte să apelezi la această intervenție. Însă nu-ți face griji, în timpul consultației, medicii noștri, Dr. Iulia Muraru și Dr. Dragoș Muraru vor avea grijă să te pună la curent cu toate informațiile necesare.

Ce presupune intervenția?

Reducţia sânilor sau micşorarea sânilor este un procedeu chirurgical prin care se îndepărtează ţesut glandular mamar, țesut adipos și pielea în exces, pentru a ajunge la o dimensiune corectă a sânilor pentru corpul tău, dar şi pentru a atenua disconfortul asociat cu sânii prea mari.

Operația de reducere a sânului durează de obicei două ore și jumătate până la patru ore și va fi efectuată sub anestezie totală.

Există multe opțiuni diferite de reducere a sânului în funcție de poziția mamelonului, cantitatea de țesut mamar care trebuie îndepărtat, calitatea pielii și așteptările tale, însă medicii noștri, te vor examina atent și îți vor propune varianta optimă pentru rezultatele dorite.

Ce se întâmplă după intervenție?

După operație îți vom bandaja sânii și vei primi o bustieră specială pe care o vei purta peste compresele sterile.

Cel mai probabil, după intervenție sânii tăi vor fi inflamați și vei simți un disconfort moderat timp de două – trei zile. Durerea nu va fi una severă, însă orice disconfort care va apărea poate fi ameliorat cu ajutorul tratamentului prescris de către medicii noștri.

În mod normal, vei putea merge acasă a doua zi. Vei reveni la clinică după câteva zile, pentru examinare și pentru schimbarea pansamentelor, timp în care este recomandat să te odihnești și să eviți orice fel de efort fizic sau activitate intensă.

După o săptămână vei putea reveni la serviciu sau la activitățile tale uzuale, iar după 4-6 săptămâni vei putea face sport, însă doar exerciții fizice ușoare.

Îți vom elimina suturile după două săptămâni, însă până atunci este important să eviți presiunea pe piept și să incerci să dormi doar de spate.

Operația de reducere a sânilor are în mod constant cea mai mare rată de satisfacție dintre toate intervențiile chirurgicale dedicate sânului și poate fi cu adevărat o soluție care poate schimba viața femeilor care au sânii foarte mari și au un disconfort zilnic din cauza greutății acestora și au dificultăți în găsirea hainelor pe care ar dori să le poarte. Sânii foarte mari pot duce, în unele cazuri, la probleme de sănătate sau emoţionale.

Dacă mai ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre intervenția de micșorare a sânilor, ne poți adresa orice întrebare aici sau poți descărca ghidul cu Tot ce trebuie să știi despre reducția sânilor

Următorul pas este simplu: soliciți o consultație cu unul dintre noi, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru. Noi te vom prelua și vom fi bucuroși să te cunoaștem și să te ghidăm, pas cu pas, astfel încât tu să obții rezultatul dorit.

Solicită informații / Programează-te pentru consultație

  Alege imaginea pe care dorești să o trimiți în limita de 2MB ( pdf; txt; jpg; jpeg; png; )

  *Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal inserate în Formularul de contact de către LUTHIEN ART ESTET SRL

  Pentru informații complete privind modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum şi cu privire la drepturile dvs. în legătură cu această prelucrare, vă rugăm să consultaţi Politica noastră de confidenţialitate

  *Sunt de acord cu Termenii și Condițiile aplicabile utilizării acestui site.

  Consultaţi Termeni și condiții

  Medic specialist
  Dr. Iulia Muraru
  dragos muraru chirurgie plastica
  Medic Primar
  Dr. Dragoș Muraru

  Ce spun clienții

  O echipă de profesioniști, o echipă de nota 10! Am mers la mai multe clinici până să mă hotărăsc unde să îmi fac o operație de augmentare mamară. D-nul doctor Muraru Dragoș a fost cel care mi-a inspirat încrederea de care aveam nevoie pentru a mă decide. Un profesionist de excepție, un medic deosebit, un om minunat. Vă mulțumesc, domnule doctor Muraru!
  Laura C.
  București