Lifting corporal

Un corp tonifiat, cu un contur bine definit este adesea rezultatul unei diete sănătoase și a exercițiilor fizice.

Însă, în cazul persoanelor care au pielea laxă (flască) și forme slab definite, mișcarea nu poate oferi întotdeauna rezultatele dorite.

Detalii procedură

Durată intervenție

Tip anestezie

Spitalizare

Timp recuperare

Preț

Înaintarea în vârstă, efectul razelor solare, al sarcinii sau fluctuațiile semnificative în greutate, precum și factorii genetici, pot contribui la o elasticitate deficitară a țesuturilor și pot duce la ptoza tegumentară în zona abdominală (lăsarea abdomenului), a feselor, a coapselor sau a brațelor.

Liftingul corporal îmbunătățește forma și tonusul corpului. Prin această procedură se înlătură pielea în exces și cutele de grăsime, conferind astfel un contur corporal mai ferm și un aspect armonios al siluetei.

Pentru cine este liftingul corporal?

Candidații ideali pentru intervenția de lifting corporal sunt:

 • Persoanele care au pielea semnificativ lăsată, într-una sau mai multe zone ale corpului;
 • Persoanele sănătoase, care nu suferă de alte afecțuni care pot afecta vindecarea sau care pot crește riscul intervenției chirurgicale;
 • Persoanele cu perspective pozitive și obiective realiste în ceea ce privește rezultatul intervenției de lifting corporal;
 • Nefumătorii;
 • Persoanele care se pot angaja ca după intervenție să ducă un stil de viață sănătos, cu alimentație și activități sportive adecvate.

Liftingul corporal nu este destinat eliminării grăsimii în exces. Doar lipoaspirația poate elimina depozitele de țesut adipos în exces, acolo unde pielea are elasticitate bună și este capabilă să se adapteze noului contur corporal. În cazurile în care elasticitatea pielii este slabă, se recomandă o combinație între liposucție și lifting corporal.

Cum știu dacă liftingul corporal este pentru mine?

Fiecare corp este unic și are particularitățile sale, iar pentru o decizie corectă și pentru a avea rezultatele dorite, este necesară o examinare atentă din partea medicului tău.

În plus, sunt anumite condiții de care va trebui să ții cont înainte să apelezi la această intervenție. Însă nu-ți face griji, în timpul consultației, noi, Dr. Iulia Muraru și Dr. Dragoș Muraru, vom avea grijă să te punem la curent cu toate informațiile necesare.

Ce presupune intervenția?

Liftingul corporal poate include următoarele zone:

 • Zona abdominală – local sau extinzându-se în lateral și în spate;
 • Fesele – ce pot fi coborâte, aplatizate sau de formă inegală;
 • Zona inghinală – ce poate coborî spre fața internă a coapsei;
 • Coapsele – incluzând porțiunea interioară sau exterioară;
 • Brațele – în regiunea interioară.

Intervenția va fi efectuată sub anestezie. Opțiunile includ sedarea intravenoasă și anestezia generală. Noi îți vom recomanda cea mai bună variantă pentru tine, în funcție de tipul și durata intervenției.

Procedurile de lifting corporal sunt proceduri chirurgicale care necesită, de obicei, incizii ample. Lungimea și modelul inciziei depind de cantitatea și zona excesului de piele care trebuie îndepărtată, însă acestea vor fi făcute astfel încât urmele intervenției să fie cât mai bine ascunse vederii.

Prin intervenție vom îmbunătăți forma și tonusul țesuturilor, vom îndepărta pielea și grăsimea în exces (care atârnă) determinată, în parte, de elasticitatea tisulară slabă.

În plus, procedura poate îmbunătăți și suprafața tegumentară neregulată, cu aspect de coajă de portocală, cunoscută sub denumirea de celulită.

Ce se întâmplă după intervenție?

După intervenție ți se vor aplica pansamente și, cel mai probabil, sub piele ți se vor plasa temporar tuburi subțiri, pentru a drena eventualul exces de sânge acumulat în profunzime.

Rezultatele unui lifting corporal sunt vizibile aproape imediat după intervenție, însă poate dura până la 1-2 ani ca rezultatele finale să fie pe deplin vizibile.

După terminarea intervenției, te vom pune la curent cu toate informațiile necesare recuperării tale, în funcție de cazul tău specific și capacitatea corpului tău de vindecare.

Dacă mai ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre liftingul corporal, ne poți adresa orice întrebare în formularul de mai jos.

În urma consultației vei primi de la noi toate informațiile necesare, referitoare la cum să te pregătești de intervenție, dar și ce ai de făcut după aceasta, astfel încât recuperarea ta să fie cât mai ușoară și cât mai rapidă, iar rezultatele să fie cele dorite.

Următorul pas este simplu:

Soliciți o consultație cu unul dintre noi, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru. Noi te vom prelua și vom fi bucuroși să te cunoaștem și să te ghidăm, pas cu pas, astfel încât să obții cele mai bune rezultate.

Solicită informații / Programează-te pentru consultație

  Alege imaginea pe care dorești să o trimiți în limita de 2MB ( pdf; txt; jpg; jpeg; png; )

  *Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal inserate în Formularul de contact de către LUTHIEN ART ESTET SRL

  Pentru informații complete privind modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum şi cu privire la drepturile dvs. în legătură cu această prelucrare, vă rugăm să consultaţi Politica noastră de confidenţialitate

  *Sunt de acord cu Termenii și Condițiile aplicabile utilizării acestui site.

  Consultaţi Termeni și condiții

  Medic specialist
  Dr. Iulia Muraru
  dragos muraru chirurgie plastica
  Medic Primar
  Dr. Dragoș Muraru

  Ce spun clienții

  O echipă de profesioniști, o echipă de nota 10! Am mers la mai multe clinici până să mă hotărăsc unde să îmi fac o operație de augmentare mamară. D-nul doctor Muraru Dragoș a fost cel care mi-a inspirat încrederea de care aveam nevoie pentru a mă decide. Un profesionist de excepție, un medic deosebit, un om minunat. Vă mulțumesc, domnule doctor Muraru!
  Laura C.
  București