Augmentarea mamară (mărirea sânilor cu implanturi mamare)

Mărirea sânilor îmbunătățește dimensiunea și aspectul sânilor prin poziționarea de implanturi mamare, fie sub sau deasupra mușchiului toracic, ajutând astfel la o îmbunătățire cosmetică. Când este efectuată corect, augmentarea mamară este o adevărată artă.

Detalii procedură

Durată intervenție

Tip anestezie

Spitalizare

Timp recuperare

Preț

Augmentarea mamară poate:

Dorința ta, corpul tău și starea ta de bine, toate acestea vor fi luate în calcul, de către medicii noștri, Dr. Iulia Muraru și Dr. Dragoș Muraru, specialiști în augmentarea mamară, atunci când vei lua decizia de a apela la mărirea sânilor.

Detalii de procedură

Ce presupune intervenția?

Cu câteva zile înainte de intervenție, ți se vor efectua un set de analize de sânge pentru a ne asigura că totul este în regulă și că nu există probleme de sănătate. După ultima examinare făcută de Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru, vei primi toate instrucțiunile necesare.

Înainte de intervenție vei alege împreună cu medicul tău forma și mărimea ideală a implantului. Forma implantului depinde, în mare parte, de forma pe care tu ți-o dorești pentru sânii tăi, însă trebuie să ții cont și de conformația corpului tău. Dr. Iulia Muraru și Dr. Dragoș Muraru te vor ghida să alegi cea mai potrivită mărime și formă pentru corpul tău, astfel încât tu să ai rezultatul dorit.

Inciziile vor fi efectuate în zone ascunse pentru a reduce vizibilitatea cicatricelor rezultate în urma intervenției. Inciziile variază în funcție de tipul de implant mamar ales, mărimea acestuia, anatomia corpului tău, dar și preferințele personale. Medicul tău te va ghida în alegerea cea mai potrivită pentru tine și corpul tău.

După efectuarea inciziei, implantul va fi inserat într-un buzunar creat special, sub mușchiul pectoral (submuscular) sau direct sub țesutul mamar (în spatele glandei mamare). Metoda de plasare diferă și ea în funcție de tipul implantului, mărimea lui, forma corpului tău și recomandările chirurgului tău.

În majoritatea cazurilor, Dr. Iulia Muraru și Dr. Dragoș Muraru optează pentru plasarea în planul submuscular, deoarece oferă o acoperire bună a implantului în zona sa superioară, obținând astfel un rezultat natural.

 

Ce se întâmplă după intervenție?

După operație îți vom bandaja sânii și vei primi o bustieră specială pe care o vei purta peste compresele sterile.

Cel mai probabil, după intervenție sânii tăi vor fi inflamați și vei simți un disconfort moderat timp de o zi sau două. Durerea nu va fi una severă, însă orice disconfort care va aparea poate fi ameliorat cu ajutorul analgezicelor prescrise de către medicii noștri.

Alte simtome care pot apărea, dar care sunt absolut normale, sunt vânătăile din jurul sânilor sau mâncărimile. 

În mod normal, vei putea merge acasă în aceeași zi. Vei reveni la clinică după câteva zile, pentru examinare și pentru schimbarea pansamentelor, timp în care este recomandat să te odihnești și să eviți efortul fizic sau activitățile intense.

În cele mai multe cazuri, poți reveni la serviciu sau la activitățile curente în câteva zile, însă, este bine să iei în calcul o săptămână liberă pentru recuperare. Dacă jobul tău necesită activități fizice majore, ridicare sau mișcare intensă, este posibil să ai nevoie de mai mult timp liber.

Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru vor avea grijă să îți furnizeze toate aceste informații în funcție de situația ta specifică.

Dacă mai ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre intervenția de augmentare mamară, ne poți adresa orice întrebare aici sau poți descărca ghidul cu Tot ce trebuie să știi despre augmentarea mamară

Următorul pas este simplu: soliciți o consultație cu unul dintre medicii noștri, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru. Ei te vor prelua și vor fi bucuroși să te cunoască și să te ghideze, pas cu pas, astfel încât tu să obții rezultatul dorit.

Solicită informații / Programează-te pentru consultație

  Alege imaginea pe care dorești să o trimiți în limita de 2MB ( pdf; txt; jpg; jpeg; png; )

  *Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal inserate în Formularul de contact de către LUTHIEN ART ESTET SRL

  Pentru informații complete privind modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum şi cu privire la drepturile dvs. în legătură cu această prelucrare, vă rugăm să consultaţi Politica noastră de confidenţialitate

  *Sunt de acord cu Termenii și Condițiile aplicabile utilizării acestui site.

  Consultaţi Termeni și condiții

  Medic specialist
  Dr. Iulia Muraru
  dragos muraru chirurgie plastica
  Medic Primar
  Dr. Dragoș Muraru

  Ce spun clienții

  O echipă de profesioniști, o echipă de nota 10! Am mers la mai multe clinici până să mă hotărăsc unde să îmi fac o operație de augmentare mamară. D-nul doctor Muraru Dragoș a fost cel care mi-a inspirat încrederea de care aveam nevoie pentru a mă decide. Un profesionist de excepție, un medic deosebit, un om minunat. Vă mulțumesc, domnule doctor Muraru!
  Laura C.
  București