Liposucție gușă

Prin această procedură se îndepărtează excesul de grăsime de sub barbă, oferind astfel un aspect mai definit al mandibulei.

În urma intervenției vei avea un aspect mai proaspăt și întinerit al feței, ceea ce va duce la creșterea încrederii de sine.

Detalii procedură

Durată intervenție

Tip anestezie

Spitalizare

Timp recuperare

Preț

Cui se adresează?

Liposucția la nivelul gușei se adresează atât femeilor, cât și bărbaților și este o procedură indicată persoanelor care vor să elimine gușa și efectul de “bărbie dublă” îmbunătățind astfel aspectul feței.

Aspectul de „bărbie dublă nu depinde în mod obligatoriu de vârstă și de greutate, și poate fi întâlnit și la persoane tinere și slabe.

Pentru a apela la această intervenție, este necesar să fii într-o stare de sănătate bună, să ai o greutate stabilă și să ai așteptări realiste în ceea ce privește rezultatul.

Această intervenție se adresează în mod deosebit persoanelor care prezintă un exces de grăsime în regiunea submentonieră și care sunt deranjate de aspectul estetic al acestuia.

Cum știu dacă Liposucția la nivelul gușei este pentru mine?

Fiecare corp este unic și are particularitățile sale, iar pentru o decizie corectă și pentru a avea rezultatele dorite, este necesară o examinare atentă din partea medicului tău.

Noi, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru, te vom examina atent și îți vom propune varianta optimă pentru tine și pentru a avea rezultatele dorite.

Ce presupune intervenția?

Operația durează între 1-2 ore și se efectuează prin anestezie generală.

Printr-o incizie mică, se introduce o canulă (tub metalic subțire) care va fi utilizată pentru a aspira stratul de grăsime localizat sub piele.

Ce se întâmplă după intervenție?

După intervenție, zona unde s-a intervenit va fi inflamată și vei observa câteva vânătăi, care sunt, de altfel, efecte normale ale unei astfel de intervenții.

Postoperator, îți vom plasa un bandaj pentru susținere, ce îți va înfășura barba și gâtul.

Pentru a accelera procesul de vindecare și pentru a reduce inflamația, îți vom recomanda ca zilele imediat următoare intervenției, să rămâi cât mai mult timp din zi, în poziție verticală.

În mod normal te vei putea întoarce la activitățile obișnuite într-o săptămână de la operație.

Liposucția gușei presupune incizii de mici dimensiuni, iar asta face ca cicatricile să fie mici și foarte bine ascunse. În timp, acestea vor dispărea aproape complet.

Dacă mai ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre Liposucția gușei, ne poți adresa orice întrebare aici sau solicita o consultație gratuită.

Următorul pas este simplu:

Soliciți o consultație cu unul dintre noi, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru. Noi te vom prelua și vom fi bucuroși să te cunoaștem și să te ghidăm, pas cu pas, astfel încât tu să obții cele mai bune rezultate.

Solicită informații / Programează-te pentru consultație

Medic specialist
Dr. Iulia Muraru
dragos muraru chirurgie plastica
Medic Primar
Dr. Dragoș Muraru

Ce spun clienții

O echipă de profesioniști, o echipă de nota 10! Am mers la mai multe clinici până să mă hotărăsc unde să îmi fac o operație de augmentare mamară. D-nul doctor Muraru Dragoș a fost cel care mi-a inspirat încrederea de care aveam nevoie pentru a mă decide. Un profesionist de excepție, un medic deosebit, un om minunat. Vă mulțumesc, domnule doctor Muraru!
Laura C.
București