Lifting facial (ridicarea feței)

Liftingul facial este prima procedură care vine în mintea celor mai mulți dintre noi, atunci când ne gândim la o intervenție de chirurgie plastică.

Țesuturile moi ale feței se subțiază, în mod natural, odată cu vârsta. Un lifting facial creează un efect de întinerire, oferindu-ți un aspect mai tânăr.

Detalii procedură

Durată intervenție

Tip anestezie

Spitalizare

Timp recuperare

Preț

Există multe preconcepții cu privire la această intervenție. Cei mai mulți se tem că liftingul facial le va afecta într-un mod negativ aspectul feței și urmele intervenției chirurgicale vor fi vizibile. În realitate, atunci când intervenția este realizată corect, liftingul facial îți redă un aspect întinerit și revigorat al feței.

Cui se adresează?

Nu există o vârstă ideală pentru a avea o intervenție de lifting facial, deoarece fiecare față îmbătrânește diferit. Pot apela la liftingul facial atât femeile, cât și bărbații a căror față și gât au început să piardă din fermitate și au piele în exces.

Pacienții noștri au între patruzeci și șaptezeci de ani, însă liftingul facial se poate efectua cu succes și pentru persoanele mai în vârstă.

Liftingul facial te va ajuta să arăți mai tânăr și îți sporește încrederea în tine. Așteptările tale trebuie să fie realiste. Trebuie să fii conștient că intervenția de lifting facial nu îți poate oferi un aspect total diferit și nici nu poate restabili tonusul pielii tale.

Cum știu dacă Liftingul facial este pentru mine?

Fiecare corp este unic și are particularitățile sale, iar pentru o decizie corectă și pentru a avea rezultatele dorite, este necesară o examinare atentă din partea medicului tău.

Noi, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru, te vom examina atent și îți vom propune varianta optimă pentru tine și pentru a avea rezultatele dorite.

Ce presupune intervenția?

Intervenția de Lifting facial se efectuează sub anestezie generală și durează de obicei câteva ore, în funcție de cerințele tale specifice. În cazul în care optezi pentru mai multe proceduri, noi îți vom recomanda ca intervenția să aibă loc în două sau mai multe sesiuni separate.

Lifting “MACS”

Această procedură se realizează printr-o incizie plasată în fața urechii, până la linia părului de deasupra urechii. Prin aceasta incizie, pielea se separă de grăsime și de mușchi și apoi este tensionată, folosind mai multe suturi profunde pentru a ridica țesuturile faciale mai adânci.

Înainte de a închide incizia, excesul de piele este îndepărtat cu atenție.

Dacă este necesar, vom adăuga un volum suplimentar în zona obrazului, folosind propria grăsime, cu scopul de a reda o formă mai plină a obrajilor.

Facelift completCervicofacial

Această procedură include atât fața cât și gâtul și este necesară doar în cazul în care exista o cantitate semnificativă de piele care trebuie îndepărtată și, în plus, este necesară întărirea gâtului.

Incizia va porni din dreptul urechii și va continua până la nivelul părului, în spatele urechii, cea mai mare parte a inciziei fiind ascunsă în zona din spatele urechii.

Această abordare ne permite să îmbunătățim definiția liniei mandibulare și să eliminăm discret excesul de piele.

Ce se întâmplă după intervenție?

După intervenție, îți vom aplica pansamente în jurul feței, pentru a reduce tumefierea și învinețirea. Operația durează între două și trei ore și, de regulă, vei putea merge acasă în aceeași zi.

Vei primi instrucțiuni specifice de îngrijire a zonelor operate, precum și alte precauții generale, medicația recomandată pentru vindecare și reducerea riscului de infecție.

După o săptămână, disconfortul ar trebui să fie minim și să poți reveni la activități ușoare, care nu solicită efort fizic sau intens.

Te vei putea întoarce la muncă în șapte până la paisprezece zile de la intervenție, iar la activități fizice mai solicitante poți reveni după trei săptămâni de la operație.

Vânătăile și efectele intervenției chirurgicale vor fi vizibile în primele 2 săptămâni. Fața va fi umflată inițial, însă inflamarea se va diminua treptat, în decursul a 2 săptămâni.

Rezultatele sunt de obicei permanente. Utilizarea protecției solare pe viață te va ajuta să menții un aspect întinerit prin reducerea efectelor nocive ale expunerii la soare și încetinirea îmbătrânirii. În plus, un stil de viață sănătos va contribui la prelungirea rezultatelor.

Dacă mai ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre liftingul facial, ne poți adresa orice întrebare în formularul de mai jos.

În urma consultației vei primi de la noi toate informațiile necesare, referitoare la cum să te pregătești de intervenție, dar și ce ai de făcut după aceasta, astfel încât recuperarea ta să fie cât mai ușoară și cât mai rapidă, iar rezultatele să fie cele dorite.

Următorul pas este simplu:

Soliciți o consultație cu unul dintre noi, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru. Noi te vom prelua și vom fi bucuroși să te cunoaștem și să te ghidăm, pas cu pas, astfel încât tu să obții cele mai bune rezultate.

Solicită informații / Programează-te pentru consultație

  Alege imaginea pe care dorești să o trimiți în limita de 2MB ( pdf; txt; jpg; jpeg; png; )

  *Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal inserate în Formularul de contact de către LUTHIEN ART ESTET SRL

  Pentru informații complete privind modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum şi cu privire la drepturile dvs. în legătură cu această prelucrare, vă rugăm să consultaţi Politica noastră de confidenţialitate

  *Sunt de acord cu Termenii și Condițiile aplicabile utilizării acestui site.

  Consultaţi Termeni și condiții

  Medic specialist
  Dr. Iulia Muraru
  dragos muraru chirurgie plastica
  Medic Primar
  Dr. Dragoș Muraru

  Ce spun clienții

  O echipă de profesioniști, o echipă de nota 10! Am mers la mai multe clinici până să mă hotărăsc unde să îmi fac o operație de augmentare mamară. D-nul doctor Muraru Dragoș a fost cel care mi-a inspirat încrederea de care aveam nevoie pentru a mă decide. Un profesionist de excepție, un medic deosebit, un om minunat. Vă mulțumesc, domnule doctor Muraru!
  Laura C.
  București