Labioplastia

Labioplastia este o procedură care ia amploare în chirurgia plastică.

Stima de sine scăzută și problemele de identitate sexuală legate de aspectul extern al organelor genitale au dus la o cerere crescută în rândul persoanelor care caută proceduri de corectare sau de întinerire.

Detalii procedură

Durată intervenție

Tip anestezie

Spitalizare

Timp recuperare

Preț

O malformație genitală duce la o viață sexuală nesatisfăcătoare, un aspect neplăcut și crearea în timp a unor complexe de inferioritate. Efectele acestor aspecte se văd în viața de zi cu zi a femeilor care au o stimă de sine scăzută.

Scopul acestei operații este de a îmbunătăți aspectul labiilor, acolo unde este necesar.

Pentru cine este Labioplastia?

Această intervenție se adresează femeilor care au probleme cu aspectul labiilor.

Principalele probleme invocate de pacientele noastre sunt: disconfortul creat în raport cu îmbrăcămintea purtată sau cu activitățile sportive și disconfortul emoțional în ceea ce privește actul sexual, cauzat de percepția unor labii mărite sau asimetrice.

Cum știu dacă labioplastia este pentru mine?

Fiecare corp este unic și are particularitățile sale, iar pentru o decizie corectă și pentru a avea rezultatele dorite, este necesară o examinare atentă din partea medicului tău.

În plus, sunt anumite condiții de care va trebui să ții cont înainte să apelezi la această intervenție. Însă nu-ți face griji, în timpul consultației, noi, Dr. Iulia Muraru și Dr. Dragoș Muraru vom avea grijă să te punem la curent cu toate informațiile necesare.

Ce presupune intervenția?

În funcție de preferințe și de recomandarea medicului tău, operația poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală.

În esență, labioplastia se referă la orice procedură efectuată pentru a îmbunătăți aspectul labiilor. Aceasta poate include reducția labiilor minore sau majore (interioare sau exterioare ale orificiului vaginal), prin îndepărtarea unui segment al labiilor, sau mărirea acestora prin transferul de grăsime, pentru a trata atrofia legată de vârstă (aplatizarea labiilor majore).

Ce se întâmplă după intervenție?

După operație vei simți dureri de o intensitate mică și un disconfort temporar, însă, în ciuda disconfortului, te vom încuraja să te mobilizezi cât mai mult, astfel încât recuperarea să fie mai ușoară.

În mod normal, poți merge acasă în aceeași zi și poți reveni la serviciu după câteva zile.

Activitățile sexuale și sportive vor putea fi reluate după 6 săptămâni.

Recuperarea completă durează până la 4-6 săptămâni. Zona genitală își va păstra sănătatea, iar semnele nu vor fi vizibile.

Beneficiile reducerii labiale pot dura o viață.

După intervenție te vom pune la curent cu toate informațiile necesare recuperării tale, în funcție de cazul tău specific și capacitatea corpului tău la vindecare.

Dacă mai ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre labioplastie, ne poți adresa orice întrebare în formularul de mai jos.

În urma consultației vei primi de la noi toate informațiile necesare, referitoare la cum să te pregătești de intervenție, dar și ce ai de făcut după aceasta, astfel încât recuperarea ta să fie cât mai ușoară și cât mai rapidă, iar rezultatele să fie cele dorite.

Următorul pas este simplu:

Soliciți o consultație cu unul dintre noi, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru. Noi te vom prelua și vom fi bucuroși să te cunoaștem și să te ghidăm, pas cu pas, astfel încât să obții cele mai bune rezultate.

Solicită informații / Programează-te pentru consultație

  Alege imaginea pe care dorești să o trimiți în limita de 2MB ( pdf; txt; jpg; jpeg; png; )

  *Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal inserate în Formularul de contact de către LUTHIEN ART ESTET SRL

  Pentru informații complete privind modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum şi cu privire la drepturile dvs. în legătură cu această prelucrare, vă rugăm să consultaţi Politica noastră de confidenţialitate

  *Sunt de acord cu Termenii și Condițiile aplicabile utilizării acestui site.

  Consultaţi Termeni și condiții

  Medic specialist
  Dr. Iulia Muraru
  dragos muraru chirurgie plastica
  Medic Primar
  Dr. Dragoș Muraru

  Ce spun clienții

  O echipă de profesioniști, o echipă de nota 10! Am mers la mai multe clinici până să mă hotărăsc unde să îmi fac o operație de augmentare mamară. D-nul doctor Muraru Dragoș a fost cel care mi-a inspirat încrederea de care aveam nevoie pentru a mă decide. Un profesionist de excepție, un medic deosebit, un om minunat. Vă mulțumesc, domnule doctor Muraru!
  Laura C.
  București