Ginecomastia

Excizia glandei mamare la bărbat

Ginecomastia este o afecțiune a sânilor supradezvoltați sau măriți la bărbați. Aceasta poate fi rezultatul schimbărilor la nivel hormonal, condițiilor ereditare, bolii sau utilizării anumitor medicamente.e

Ginecomastia

Durată intervenție

Tip anestezie

Spitalizare

Timp recuperare

Preț

În cadrul acestei intervenții ( ginecomastia ), medicii noștri, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru, îți vor corecta volumul țesutului glandular astfel încât să ai rezultatul dorit și să-ți recapeți încrederea în tine.

Ginecomastia poate provoca disconfort emoțional și poate afecta încrederea de sine. Unii bărbați ajung chiar să evite anumite activități fizice și chiar intime doar pentru a ascunde această afecțiune.

Pentru cine este intervenția ( ginecomastia )?

Intervenția de ginecomastie este recomandată tuturor bărbaților care își doresc să scape de disconfortul creat de dezvoltarea excesivă a țesutului glandular.

Tratamentul chirurgical al ginecomastiei este o intervenție foarte eficientă pentru pacienții care au scăzut dramatic în greutate și își doresc să scape de excesul de piele și țesut din zona sânilor.

Cele mai bune rezultate apar la pacienții care nu sunt supraponderali sau obezi.

Chirurgia pentru ginecomastia nu este potrivită pentru pacienții care solicită pierderea în greutate prin intermediul unei intervenții chirurgicale.

Pentru a putea beneficia de intervenție, Ginecomastia, este obligatoriu să ai peste 18 ani, iar pentru ca intervenția să se desfășoare în deplină siguranță medicii noștri îți vor solicita să ne pui la dispoziție istoricul medical.

Dacă medicii noștri vor considera necesar, îți vom recomanda și o vizită la endocrinolog înainte de intervenție, pentru a exclude orice cauză care poate fi tratată medical.

Cum știu dacă operația de ginecomastie (Excizia glandei mamare la bărbat) este pentru mine?

Fiecare corp este unic și are particularitățile sale, iar pentru o decizie corectă și pentru a avea rezultatele dorite, este necesară o examinare atentă din partea medicului tău.

Medicul tău, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru, te va ghida în alegerea potrivită pentru tine și corpul tău.

Ce presupune intervenția?

Operația se efectuează sub anestezie generală și durează aproximativ 2-3 ore, însă depinde foarte mult de tipul de intervenție folosită (liposucție, liposucție și excizia glandei sau repoziționarea areolei), care se stabilește în funcție de fiecare pacient în parte.

Inciziile vor fi mici și vor fi efectuate fie pe peretele toracic sub sân, pentru a permite introducerea canulei de liposucție, fie periareolar, cicatricea rezultată fiind ascunsă de țesutul areolar pentru a permite introducerea canulei de liposucție. După o liposucție adecvată, prin aceeași incizie vom îndepărta cu atenție glanda mamară.

Inciziile vor fi închise cu o sutura mică, absorbabilă.

Ce se întâmplă după intervenție?

După operație îți vom bandaja toracele, iar peste pansament vom adăuga o fașă elastică, pentru a reduce edemul. Este indicat să porți această fașă timp de șase săptămâni.

În mod normal, vei putea merge acasă în aceeași zi și te încurajăm să te mobilizezi, în pofida disconfortului.

Cel mai probabil, după intervenție sânii tăi vor fi inflamați și vei simți un disconfort moderat timp de o zi sau două. Durerea nu va fi una severă, însă orice disconfort poate fi ameliorat cu ajutorul analgezicelor prescrise de către medicii noștri.

Vei reveni la clinică după câteva zile, pentru examinare și pentru schimbarea pansamentelor, timp în care este recomandat să te odihnești și să eviți orice fel de efort fizic sau activitate intensă.

Șofatul și activitățile ușoare la job sunt permise după 7-10 zile de la intervenție. Activitățile sportive pot fi reluate după 6 săptămâni.

Rezultatul final al operației, îl vei putea observa după 3-6 luni de la operație, edemul se va remite aproape complet.

Dacă mai ai întrebări sau dorești să afli mai multe despre intervenția de ginecomastie ne poți adresa orice întrebare în formularul de mai jos.

Următorul pas este simplu: soliciți o consultație cu unul dintre medicii noștri, Dr. Iulia Muraru sau Dr. Dragoș Muraru. Ei te vor prelua și vor fi bucuroși să te cunoască și să te ghideze, pas cu pas, astfel încât tu să obții rezultatul dorit.

Solicită informații / Programează-te pentru consultație

  Alege imaginea pe care dorești să o trimiți în limita de 2MB ( pdf; txt; jpg; jpeg; png; )

  *Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal inserate în Formularul de contact de către LUTHIEN ART ESTET SRL

  Pentru informații complete privind modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum şi cu privire la drepturile dvs. în legătură cu această prelucrare, vă rugăm să consultaţi Politica noastră de confidenţialitate

  *Sunt de acord cu Termenii și Condițiile aplicabile utilizării acestui site.

  Consultaţi Termeni și condiții

  Medic specialist
  Dr. Iulia Muraru
  dragos muraru chirurgie plastica
  Medic Primar
  Dr. Dragoș Muraru

  Ce spun clienții

  O echipă de profesioniști, o echipă de nota 10! Am mers la mai multe clinici până să mă hotărăsc unde să îmi fac o operație de augmentare mamară. D-nul doctor Muraru Dragoș a fost cel care mi-a inspirat încrederea de care aveam nevoie pentru a mă decide. Un profesionist de excepție, un medic deosebit, un om minunat. Vă mulțumesc, domnule doctor Muraru!
  Laura C.
  București